Installatie

Wanneer u een nieuwe keuken gaat plaatsen is MM bouwgroep de aangewezen partner voor alle installatie werkzaamheden.

Bij de aankoop van een nieuwe keuken komt veel kijken. Voorbeelden hiervan zijn de demontage van uw huidige keuken, het verleggen van de huidige leidingen maar ook het aanbrengen van nieuw stucwerk en de afwerking van uw nieuwe keuken.

Naast bovenstaande werkzaamheden is het belangrijk om voor aanvang van de werkzaamheden in uw keuken de elektra voorzieningen te laten beoordelen. U gaat voor nieuwe apparatuur, MM Bouwgroep kan voor u beoordelen of de huidige elektra voorzieningen hiervoor geschikt zijn. Mocht dit niet het geval zijn, kunnen we dit voor u aanpassen. Dit geldt tevens voor de water voorzieningen in uw keuken.

Elektrotechnische voorzieningen

MM bouwgroep kan u voorzien van alle elektrotechnische voorzieningen die nodig zijn voor uw nieuwe keuken. Hierbij kunt u denken aan:

– Het vervangen van een meterkast
– Het bijplaatsen van een extra groep in uw bestaande meterkast
– Een aansluiting maken ten behoeve van inductie (elektrisch koken)
– Het bijplaatsen van een aardlekschakelaar in de bestaande groepenkast
– Het aanbrengen van extra (hoek)zuilen (stopcontacten) in uw bestaande keuken

In sommige gevallen zijn de elektrotechnische voorzieningen in de huidige keuken reeds geschikt voor de nieuwe keuken. Dit zullen wij u na beoordeling dan ook eerlijk mededelen. In alle andere gevallen zullen wij een advies uitbrengen en bij akkoord kunnen wij de werkzaamheden direct voor u uitvoeren.